donderdag 26 januari 2017

Op wandeling rond de school

Mooi, maar koud winterweer en een stralend zonnetje...
Het ideale moment om eens in de buurt te gaan kijken hoeveel we al weten van de verschillende soorten huizen en alles wat erbij hoort. Kwestie van goed voorbereid te zijn op de toets van volgende week ;)


En ik kan met trots zeggen dat mijn heren en dame veel konden vertellen over de villa, het vrijstaand huis, de halfopen bebouwing, ... Maar ook de oprit, de verdiepingen, de carport, de veranda, het balkon, ... werden herkend en uitvoerig besproken. We hebben zelfs de zonnepanelen en andere middelen om stroom op te wekken onderweg besproken. 

Via een plannetje kwamen we terecht bij de bouwwerf van meester Jeroen. Voor mijn toekomstige bouwvakkers natuurlijk superleuk om te zien! Ik heb dan ook beloofd om op het einde van het jaar nog eens te gaan kijken hoe ver de nieuwbouw al gevorderd is.

Ondertussen was het hoog tijd om terug naar school te gaan, niet alleen omdat de tijd om was, maar ook omdat de voeten en benen pijn begonnen te doen van al dat stappen en de kou. Maar het was een leuke wandeling die ons allemaal deugd gedaan heeft!

Groetjes,
Diana & kids